Boer, Drs. D. de / Spaanstra-Polak, dr.B.H. / Huygens, dr.G.W. / Gleic

Schrijver:
Titel: Nederland rond 1900.
Uitgever: Fibula-van Dishoeck / Fibulareeks 29
Bijzonderheden: 1972, ingenaaid, 135 blz. goed
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In de 19de eeuw ontwikkelde Nederland zich veelal in een trager tempo dan in de omringende Europese landen het geval was. In het laatste kwart van deze eeuw spande men zich echter in de achterstand zoveel mogelijk in te lopen. Dank zij de gunstige ligging aan zee en de grote rivieren was het noodzakelijk geworden mee te groeien met de technische ontwikkeling in het buitenland. Op literair en muzikaal gebied en in de beeldende en toegepaste kunst werd aansluiting bij het buitenland gezocht. Ook de film deed zijn intrede. Nederland verloor langzamerhand haar provinciaal karakter om - om met Van Deyssel te spreken - „hoog opgestoten te worden in de vaart der volkeren”. Zo markeerde 1900 niet alleen het begin van een nieuwe eeuw maar was het ook een keerpunt in de ontwikkeling van het land - het begin van ‘de moderne tijd’
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boer, Drs. D. de / Spaanstra-Polak, dr.B.H. / Huygens, dr.G.W. / Gleich, dr.C.C.J. von / Briels, drs.A.H.B. - Nederland rond 1900.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.