Dewez, Birgit / Montfort, Piet van / Rooij, Maarten van / Voogt, Elma

Schrijver:
Titel: Overheidscommunicatie. De nieuwe wereld achter Postbus 51.
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom
Bijzonderheden: 2001, paperback, ingenaaid, 267 blz. goed
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe communicatief is de rijksoverheid nu eigenlijk? Welke rol speelt de voorlichter of communicatiedeskundige voor de beslissers en/of de beleidsmakers? Of is hijzelf een van die beslissers en/of beleidsmakers? Wordt die communicatie op professionele wijze uitgevoerd en wie zijn dan die professionals die zich daarmee bezighouden? Welke rol speelt de opmars van nieuwe communicatietechnologie hierbij? In hoeverre voldoet de rijksoverheid aan de informatiebehoefte van burgers? Kortom, hoe ziet de wereld van de overheidscommunicatie eruit en voor welke uitdagingen zien de spelers uit deze wereld zich gesteld? Dit zijn vragen die in dit boek worden behandeld.

Uit de bijdragen van de auteurs spreekt een diversiteit aan ideeën enthousiasme, vernieuwingsdrang en professionele betrokkenheid bij de wereld van de overheidscommunicatie. De auteurs schromen niet om hier en daar 'heilige huisjes' omver te gooien en knellende structuren aan de kaak te stellen.

Aan de bundel 'Overheidscommunicatie' werkte een keur van auteurs mee: van directeuren voorlichting van ministeries, hoofden van afdelingen communicatie, onderzoek en persvoorlichting tot wetenschappers en consultants.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dewez, Birgit / Montfort, Piet van / Rooij, Maarten van / Voogt, Elma (red.) - Overheidscommunicatie. De nieuwe wereld achter Postbus 51.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.