Couvée, Simon - Ken je lichaam. Duizend vragen en antwoorden.

Schrijver:
Titel: Ken je lichaam. Duizend vragen en antwoorden.
ISBN: 9789038915432
Uitgever: Elmar
Bijzonderheden: 2005, paperback, 212 blz. goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ons lichaam is een bijzonder complex organisme, waar je, zolang het functioneert, geen omkijken naar hebt... Globaal menen we de onderdelen te kennen. Maar is dat echt zo? Wat doet de lever bijvoorbeeld, waar liggen de longen, hoe lang is de dunne darm, waarom ziet urine geel en hoe werkt de blaas? Op deze en nog 995 andere vragen geeft gezondheidsdeskundige Simon Couvée in dit boek een duidelijk antwoord. De auteur neemt je van kruin tot tenen mee op ontdekkingsreis, om spelenderwijs je lichaam van binnen en buiten goed te leren kennen. Het vraag- en antwoordspel wordt afgewisseld met pikante weetjes en tips over en voor je gezondheid. Het laatste deel van zijn boek heeft de auteur gereserveerd voor een groot aantal gezondheidsproeven. Door middel van een reeks eenvoudige testjes kun je zelf nagaan hoe het met je gezondheid is gesteld en of je al dan niet je huisarts moet raadplegen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Couvée, Simon - Ken je lichaam. Duizend vragen en antwoorden.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.