Tenta, Heike en Werner - Groot teken- en schilderboek voor kind

Schrijver:
Titel: Groot teken- en schilderboek voor kinderen. Materialen, basistechnieken, tips.
Taal: Nederlands
Uitgever: THB / Areopagus
Bijzonderheden: 2000, gebonden, 20 x 27 cm. 128 blz. naam binnenzijde omslag, goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De meeste kinderen zijn dol op tekenen en schilderen; het is voor hen een leuke, leerzame manier om de wereld te ontdekken. Maar vaak hebben ze geen ideeën om mee aan de slag te gaan: `Mam, wat zal ik tekenen?´
In het Groot teken- en schilderboek voor kinderen leveren Heike en Werner Tenta een schat aan ideeën en onderwerpen waarmee kinderen hun creativiteit uit kunnen leven. Bovendien geven ze een uiteenzetting over diverse schilder- en tekentechnieken, zoals waterverf, krijt en collages, en leggen ze uit wat vormen zijn en hoe je ze kunt toepassen.
Het Groot teken- en schilderboek voor kinderen vormt een bron aan ideeën en een stimulans voor de creativiteit, die ook op verregende woensdagmiddagen en tijdens schoolvakanties zijn diensten zal bewijzen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tenta, Heike en Werner - Groot teken- en schilderboek voor kinderen. Materialen, basistechnieken, tips.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.