Gawain, Shakti - Rijk zijn. Creëer je eigen welzijn.

Schrijver:
Titel: Rijk zijn. Creëer je eigen welzijn.
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 1999, paperback, 120 blz. goed
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Rijk zijn wordt vaak uitsluitend met geld geassocieerd, en daar zit meestal ook de valkuil als het niet samengaat met geestelijk welbevinden. Rijk zijn heeft vooral te maken met welzijn, met harmonie van hart en ziel en niet in de eerste plaats met geld.
Shakti Gawain onderzoekt de relatie tussen geld en geluk, een verband dat door veel mensen wordt gelegd. Ze vraagt de lezer om vooral stil te staan bij onze diepste verlangens en die te onderscheiden van de valse verlangens die het hart noch de ziel dienen. Anderzijds moeten we het gemak van geld in ons leven ook niet wegcijferen. In plaats van de waarde van geld te ontkennen of juist te over-accentueren, laat Gawain zien hoe geld als middel kan worden ingezet om het evenwicht in je leven te herstellen, harmonieuze relaties aan te gaan en te koersen op persoonlijke vervulling. Rijk zijn bevat schitterende verhalen, zinvolle oefeningen en heldere antwoorden op vaak gestelde vragen. Shakti Gawain is wereldberoemd geworden door onder andere haar boeken Bespiegelingen in het licht, Ontwaken en Creatief visualiseren en talrijke andere titels.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gawain, Shakti - Rijk zijn. Creëer je eigen welzijn. Gawain, Shakti - Rijk zijn. Creëer je eigen welzijn.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.