Crombrugge, Hans van / Vertraeten, Danny e.a. - Vaders in soort

Schrijver:
Titel: Vaders in soorten.
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo / Hoger instituut voor gezinswetenschappen.
Bijzonderheden: 2002, 2e druk, paperback, 307 blz. goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vaders nemen in ons leven een belangrijke plaats in. Alleen lijken de rol en de functie van vaders in tijden van maatschappelijke verandering en veelsoortige gezinsvormen niet meer zo makkelijk te definiëren. Vaders in soorten belicht op fascinerende wijze de vaders van vandaag. Welk beeld hebben wij van onze vaders? Wat voor vaders zijn wij zelf of wat voor vaders willen wij zijn? Welke rol vervullen vaders in het gezin en de maatschappij? Bestaan de zogenaamd 'nieuwe mannen' en wat met de 'afwezige vaders'?

De auteurs van dit boek nemen onze vaders of de vaders die wij zijn onder de loep. Zij staan stil bij de beleving van het vaderschap, de rol van de vader in de opvoeding, zijn communicatie met de kinderen, zijn plaats in de hulpverlening en als zorgende figuur in de maatschappij.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crombrugge, Hans van / Vertraeten, Danny e.a. - Vaders in soorten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.