Berg, M.R. van den - Gij geheel anders.

Schrijver:
Titel: Gij geheel anders.
Taal: Nederlands
Uitgever: Telos / Buijten en Schipperheijn
Bijzonderheden: 1981, paperback, 11 blz. goed
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Temidden van een 'krom en verdraaid geslacht', dat leefde in de ban van de afgodendienst, zette God een volk apart. Hij gaf dat volk de opdracht: wees heilig, want Ik ben heilig.
Deze woorden gelden voor ons niet minder dan voor Israël, omdat wij te maken hebben met dezelfde God. De wetten die God Israël gaf, ten leven, zijn ook voor ons van het grootste belang.
Maar wat moeten wij nu met de tien woorden van het verbond, bekend als de tien geboden? Moeten ze letterlijk worden vervuld? Is het nieuwe verbond met rijker dan het oude? Worden vrije mensen door zich te onderwerpen aan allerlei geboden en verboden, niet opnieuw slaven?
De schrijver laat zien dat hier valse tegenstellingen aan de orde zijn. Hij wijst dan van elk van de tien woorden de bedoeling aan en trekt lijnen naar onze tijd.
Zo is dit boek een handreiking aan alle christenen, om in deze donkere tijd een heilig leven te leiden. Van hen geldt, met de woorden van de schrijver:
Alleen wie Christus volgen
vinden het smalle pad.
Zij zullen straks bevolken
de straten van Gods stad.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, M.R. van den - Gij geheel anders.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.