Grete, Anne / Patz, Detlev - Spelen met je kindje deel 2. Vanaf

Schrijver:
Titel: Spelen met je kindje deel 2. Vanaf 2 jaar.
ISBN: 042012
Taal: Nederlands
Uitgever: Casterman
Bijzonderheden: 1998, gebonden, 20 x 24,5 cm. 112 blz goed
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Kinderen kunnen alles gebruiken. Ze spelen met de simpele spullen die ze in hun onmiddellijke omgeving vinden. Hun onophoudelijke onderzoekingsdrang maakt dat ze bijna alle voorwerpen op eigenscahppen uittesten als stabiliteit, beweeglijkheid en inhoudelijkheid, zoals de bruikbaarheid voor vele verschillende spelletjes. Met simpele spullen bedoelen we hier de doodgewone materialen, zoals producten uit de natuur of andere dingen die het kind dagelijks om zich heen ziet. Daaronder valt alles wat zich in het huishouden bevindt en in kinderhanden terecht kan komen. Het spelen met voorwerpen die gezien hun aard een gevaar voor het kind kunnen betekenen, is alleen verantwoord wanneer er volwassenen bij zijn. Spelletjes net simpele spullen dragen ertoe bij dat kinderen een bewustzijn voor hun omgeving kunnen ontwikkelen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grete, Anne / Patz, Detlev - Spelen met je kindje deel 2. Vanaf 2 jaar.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.