Geluk, Jacques - Hé, ik ben er ook nog. Wie Beïnvloedt jou e

Schrijver:
Titel: Hé, ik ben er ook nog. Wie Beïnvloedt jou en wie beïnvloed jij.
ISBN: 9789055991969
Uitgever: Andromeda
Bijzonderheden: 2006, paperback, 124 blz. goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Na Dancing with the stars gaan duizenden mensen stijldansen, terwijl ze dat daarvoor een truttige bedoening vonden. Als de lingeriesetjes van Marlies Dekkers in Goede tijden, slechte tijden te zien zijn zorgt dat voor extra omzet in de winkels. Geen wonder dat er verborgen boodschappen in programma s worden verwerkt, want wat je op televisie ziet en hoort, blijft hangen in je hoofd en beïnvloedt vaak je handelingen en gedachten. Dat kan gevaarlijk zijn, want collectieve beïnvloeding kan leiden tot massahysterie en gevaarlijke situaties in de explosieve wereld van vandaag. Dat geldt ook voor de (vaak tegenstrijdige) adviezen waarmee de deskundige presentatoren van allerlei serieuze praatshows je bombarderen. Zij beïnvloeden jou, jij beïnvloedt weer anderen, maar zij zijn ook beïnvloed!
Wiens ideeën draag jij dan uit? Weet je nog welke gedachten echt van jou zijn? Je moet jezelf eerst weer leren kennen, zodat je daarna je eigen mening kunt vormen en je niet laat meeslepen. En als er adviezen worden gegeven die niet bij jou passen, moet je automatisch roepen: Hé, ik ben er ook nog! Dat wil ik je aanreiken. En ik ga je, soms aan de hand van gesprekken met sterren als Oprah Winfrey, vertellen hoe je kunt herkennen of een presentator advies geeft om jou te helpen of om er zo veel mogelijk kijkers mee te trekken.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geluk, Jacques - Hé, ik ben er ook nog.  Wie Beïnvloedt jou en wie beïnvloed jij.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.