Zitelmann, Arnulf - De schaduw van de toren.

Schrijver:
Titel: De schaduw van de toren.
Taal: Nederlands
Uitgever: Wildeboer
Bijzonderheden: 1984, hardcover, 159 blz. goed
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zo'n 3000 jaar voor het begin van onze jaartelling begint men in de opkomende steden in Mesopotamië grote torens te bouwen, ter meerdere eer en glorie van de plaatselijke goden. Ook de heersers van de stad Kullab bouwen zo'n toren. Om de torenbouw mogelijk te maken worden van heinde en ver arbeiders aangetrokken en worden aan de omringende stammen schattingen opgelegd. Dit leidt tot grote spanningen en als de arbeiders in opstand komen tegen vermindering van hun rantsoenen en verslechtering van hun werksituatie gaat de toren van Kullab, net als later die van Babel, in chaos ten onder. Deze tijd markeert tevens een belangrijke overgang in de geschiedenis: in de steden worden mannelijke goden aanbeden en zijn de vrouwen naar het tweede plan gedrukt terwijl op het platteland de Moedergodin vereerd wordt en de vrouwen maatschappelijk de leiding nog in handen hebben.

Tegen deze boeiende historische achtergrond beleven Akunga en Dim, twee jonge mensen uit het land van de Moedergodin, spannende avonturen bij hun speurtocht naar Dims broer Enank, de naar de stadsmensen overgelopen jonge echtgenoot van Akunga.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zitelmann, Arnulf - De schaduw van de toren.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.