Schuller, Robert H. - Gooi de dag van morgen niet weg ! Ontdek

Schrijver:
Titel: Gooi de dag van morgen niet weg ! Ontdek Gods droom voor uw leven. Hour of Power
Taal: Nederlands
Uitgever: HarperSanFrancisco
Bijzonderheden: 2005, paperback, 224 blz. goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Ter gelegenheid van het gouden jubileum van zijn gemeente in Garden Grove heeft een van 's werelds meest geliefde dominees een veelzeggend boek geschreven waarin hij u universele principes aanbiedt die zijn leven richting hebben gegeven; principes die ook uw leven kunnen inspireren!

Vijftig jaar geleden stichtte Robert H. Schuller een gemeente gebaseerd op de gedachte dat onze dromen door geloof, doelgerichtheid en doorzettingsvermogen werkelijkheid kunnen worden. Als onvermoeibaar advocaat van zijn positieve boodschap maakte hij de Crystal Cathedral tot een van de meest geliefde kerken van de wereld. Vol toewijding aan zijn gezin en zijn roeping heeft dr. Schuller miljoenen mensen vertrouwd gemaakt met de kracht van geloof. Als begenadigd verteller deelt hij met u de rijke inzichten die hij heeft gekregen in een leven vol optimisme en geloof in God. In dit uiterst persoonlijke en inspirerende boek vertelt Schuller hoe de universele principes die zijn leven en werk hebben gevormd ook richting aan uw leven kunnen geven.
Rond het thema 'Gooi de dag van morgen niet weg!' behandelt dit veelzeggende boek krachtige en universele idealen zoals: optimistisch zijn, positieve normen en waarden kiezen, doelgericht blijven, zuivere communicatiekanalen houden en - als allerbelangrijkste - u laten leiden door de Allerhoogste.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuller, Robert H. - Gooi de dag van morgen niet weg ! Ontdek Gods droom voor uw leven. Hour of Power

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.