Rentes de Carvalho, J. - Gods toorn over Nederland.

Schrijver:
Titel: Gods toorn over Nederland.
Uitgever: Atlas
Bijzonderheden: 2008, paperback, 222 blz. zeer goed
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De hoorn des overvloeds die in de loop van de laatste halve eeuw over Nederland uitgestort werd, bracht niet louter zegeningen. GODS TOORN OVER NEDERLAND belicht de merkwaardige consequenties van de welvaart waarmee Nederland zo gul gekastijd werd.
GODS TOORN OVER NEDERLAND is ook het relaas van het leven en de tegenstrijdige gevoelens van een allochtoon die zich na vijftig jaar Nederland nog steeds diep verscheurd voelt tussen twee culturen en twee talen - de Nederlandse en de Portugese -, twee zeer verschillende houdingen tegenover de samenleving, de religie, de politiek, of zoiets banaals als wat er dagelijks op tafel komt.
Bovendien is het het verhaal van een zoektocht. Niet naar een modieuze 'identiteit', maar naar de oorzaken van de onrust en verwarring die het gevolg zijn van zo'n dubbelleven.
Pas tegen het einde van die tocht blijkt dat de ontegenzeggelijk verrijkende confrontatie ook een keerzijde heeft. En dat het geen gemakkelijke opgave is uit te maken wat als winst en wat als verlies moet worden aangemerkt.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rentes de Carvalho, J. - Gods toorn over Nederland.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.