Lemm, Robert - Maranatha. De ridder en de draak. De apocalyptis

Schrijver:
Titel: Maranatha. De ridder en de draak. De apocalyptische strijd van een Nederlandse topeconoom tegen de verloederde moederkerk.
Taal: Nederlands
Uitgever: Aspekt
Bijzonderheden: 2002, paperback, 125 blz. goed
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Maranatha: De Heer komt! Het is de eeuwige roep om onmiddelijke gerechtigheid, die zo oud is als het christendom. Uiteraard schieten vooral bij de start van het derde milennium de verwachtingbewegingen uit de grond. Het unieke van dit geval is dat de centrale hoofdfiguur van het boek een voormalige topeconoom van het kabinet is. Als een witte ridder bestormt hij het kasteel van de draak en dat kasteel is hier niets meer of minder dan het Vaticaan. Eer de laatste paus zal zijn verbannen en de antichrist met het nieuwe evangelie van een valse oecumene de verzwakte geloofsmens plat krijgt, mag een kleine vrome rest per schip de haven van Rotterdam verlaten om aan de Spaanse noordkust de grote apothese mee te maken. Maranatha is geen roman maar een actuele reportage. Alle gebeurtenissen en omstandigheden in dit boek zijn uit de werkelijkheid gegrepen. Robert Lemm, van wie eerder bij Aspekt De kruisgang van het christendom verscheen , heeft tot in detail de geschriften en bijeenkomsten van de verwachtingsbeweging bestudeerd. Robert Lemm is zelf iemand doe overtuigd is van de noodzaak van een revitalisering van het authentieke christendom en dat maakt zijn beschouwingen des te spannender. Aanvankelijk kreeg de ridder veel mensen achter zich maar hoe gaat de zaak verder nu de dag des oordeels nadert?
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lemm, Robert - Maranatha. De ridder en de draak. De apocalyptische strijd van een Nederlandse topeconoom tegen de verloederde moederkerk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.