Reitsma, Elsbeth / Empel, Frank van - Wegen naar verandering. E

Schrijver:
Titel: Wegen naar verandering. Een praktische handleiding voor het tot stand brengen van veranderingen in organisaties.
ISBN: 9789052614755
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2004, gebonden, stofomslag, 153 blz. zeer goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Veranderingen zijn in organisaties aan de orde van de dag. De oorzaken van deze veranderingen zijn zeer divers. Soms is een koerswisseling noodzakelijk vanwege externe factoren, soms dwingt de structuur van de organisatie zelf tot een ommekeer. Alle veranderingen hebben echter één ding gemeen: ze worden ingezet om een bepaald doel te bereiken.
De kunst is om het veranderproces zo te beïnvloeden dat het gestelde doel wordt bereikt. Veel ëveranderaars´ laten zich daarbij leiden door hun intuïtie. Vaak gaat dat goed, maar heel vaak ook niet. Niet elke aanpak is immers geschikt voor elk doel. En niet elke context leent zich voor het consequent uitvoeren van een aanpak. Wegen naar verandering toont aan dat het beter is om systematisch en planmatig te werk te gaan. In het boek is een routekaart opgenomen, die u helpt uw eigen route uit te stippelen. Aan de hand van deze routekaart krijgt u meer grip op veranderprocessen, waardoor de slagingskans van deze processen toeneemt.
Om uw gevoel voor veranderprocessen te vergroten en het gebruik van de routekaart te demonstreren, zijn in het boek een aantal cases opgenomen. Deze cases laten zien hoe het doel van een verandering en de context waarin deze plaatsvindt in verband staan met de gekozen aanpak. Wegen naar verandering vormt hiermee een unieke combinatie van onderzoek, praktijkervaring en theorie op het gebied van veranderprocessen.
Wegen naar verandering is bedoeld voor bestuurders, managers, adviseurs en alle anderen die betrokken zijn bij het veranderproces en de taak hebben dit proces tot een goed einde te brengen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reitsma, Elsbeth / Empel, Frank van - Wegen naar verandering. Een praktische handleiding voor het tot stand brengen van veranderingen in organisaties.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.