Valkenburg, Ton - Kies je huis met zorg. Over eigentijdse vorme

Schrijver:
Titel: Kies je huis met zorg. Over eigentijdse vormen van wonen en zorg voor ouderen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok / PCOB / Protestantse vereniging voor Ouderezorg
Bijzonderheden: 1996, paperback, 76 blz.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wonen op oudere leeftijd heeft niet alleen te maken met allerlei woonwensen, maar ook met de vraag: Hoe blijf ik zo lang mogelijk zelfstandig, en hoe vind ik zo nodig een zorginstelling die het best past bij mijn vraag? Als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is,wordt de vraag belangrijk: Hoe kan ik een beroep doen op zorginstellingen? Dit boek is geschreven in opdracht van de Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB) en de Protestantse Vereniging voor Ouderenzorg (PVO) en biedt informatie over het onderwerp wonen en zorg voor ouderen.
Het uitgangspunt van de PCOB en de PVO is dat ouderen in principe zelf moeten kunnen kiezen voor een woonsituatie die zij wensen. Wonen met zorg heeft ook te maken met levensbeschouwelijke aspecten. De keuze voor een bepaalde woning kan daarvan niet worden losgezien. In dit boek worden diverse vormen van huisvesting voor ouderen besproken aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden, waarin diverse aspecten van wonen en zorg een rol spelen. Iedere beschreven woonvorm wordt afgewisseld met informatie over genoemde voorziening.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Valkenburg, Ton - Kies je huis met zorg. Over eigentijdse vormen van wonen en zorg voor ouderen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.