Wegler, Monika - Mijn dwergkonijn. Gedrag, verzorging, ziekten.

Schrijver:
Titel: Mijn dwergkonijn. Gedrag, verzorging, ziekten.
Uitgever: Tirion
Bijzonderheden: 1997, paperback, ingenaaid, naam en tekstje voorin, licht knikje in hoek van kaft. 128 blz.
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dwergkonijnen zijn na cavia's en hamsters de populairste kleine huisdieren. Met hun zachte vel en hoge aaibaarheid zijn ze niet alleen voor kinderen zeer aantrekkelijk, maar ook voor volwassenen.
Het boek gaat uitvoerig in op aard en gedrag van het konijn, waardoor de mens een hechte band met het diertje kan opbouwen. Het geeft uitgebreide informatie aan ouders over het houden en
verzorgen. Ook wordt antwoord gegeven op vaak dringende vragen van kinderen. Dit boek heeft een gebruiksvriendelijke opzet door de overzichtelijke opbouw in drie hoofdstukken met een directe verwijzing naar oplossingen van problemen. Moeilijke handelingen worden stap voor stap afgebeeld en zijn daardoor gemakkelijk na te doen.
Daarnaast wordt informatie gegeven over afzonderlijke soorten en is een konijnenpaspoort opgenomen om zelf in te vullen. Met ruim 100 unieke foto's over het gedrag van konijnen in de natuur.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wegler, Monika - Mijn dwergkonijn. Gedrag, verzorging, ziekten. Wegler, Monika - Mijn dwergkonijn. Gedrag, verzorging, ziekten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.