Verheggen, Pieter Paul / Spangenberg, Frits - Nieuwe Nederlande

Schrijver:
Titel: Nieuwe Nederlanders. Etnomarketing voor diversiteit.
Taal: Nederlands
Uitgever: Samsom
Bijzonderheden: 2001, hardcover, stofomslag, 244 blz. zeer goed
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sinds het uitkomen van het eerste boek Etnomarketing: feiten. cijfers en trends is er veel veranderd. De Nieuwe Nederlanders. en dan met name de Turken, Marokkanen. Surinamers en Antillianen krijgen meer aandacht van marketeers en beleidsmakers. Des te opvallender is dat productaanbod en -benadering nog steeds niet zijn afgestemd op deze omvangrijke en (relatief) draagkrachtige groep.

In Nieuwe Nederlanders. etnomarketing voor diversiteitsbeleid trekken Pietcr Paul Verheggen en Frits Spangenberg van onderzoeksbureau Motivaction de conclusie dat te veel Nederlandse beleidsmakers (in profit- en not-for-profit-sector) te zelfgenoegzaam denken dat het wel goed zit met het diversiteitsbeleid. In feite is er echter nog steeds te weinig sprake van een integrale doelgroepbenadering.

Verheggen en Spangenbcrg geven in hun nieuwste boek over dit onderwerp een analyse van recente ontwikkelingen en gaan specifiek in op de relatie tussen normen en waarden van Turken. Marokkanen. Surinamers en Antillianen. en hun tijdsbesteding, media en bestedingsgedrag.

Nieuwe Nederlanders etnomarketing voor diversiteitsbeleid geeft aan waar ontwikkelingen vandaan komen en waar kansen liggen voor de toekomst. In een heldere schrijfstijl zet dit praktische en complete naslagwerk de (marketing)manager en beleidsmaker op een creatieve manier aan het denken over etnomarketing en diversiteitsbeleid.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verheggen, Pieter Paul / Spangenberg, Frits - Nieuwe Nederlanders. Etnomarketing voor diversiteit.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.