Cuypers, Drs. J.G. - Leven met eigendom. Rechten en plichten bi

Schrijver:
Titel: Leven met eigendom. Rechten en plichten bij o.m. Koop en verkoop, bouwen en verbouwen, schenkingen en giften, bankzaken.
Taal: Nederlands
Uitgever: Elmar / Recht in de praktijk
Bijzonderheden: 2006, paperback, 136 blz. nwst
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De meeste mensen zijn een groot deel van hun leven bezig geld en goed te verwerven. Allereerst om te voorzien in de dagelijkse levensbehoeften, zoals eten en drinken en een dak boven het hoofd, daarnaast om bezit te vergaren.
Bezit kan op verschillende manieren verkregen worden. Je kunt het o.a. vinden, geschonken krijgen of erven en - uiteraard - kopen. Daarbij kunnen zich situaties voordoen waarin je je niet bewust bent van de juridische consequenties.
In een voor iedereen begrijpelijke taal en aan de hand van vele verhelderende voorbeelden, behandelt rechtswetenschapper en juridisch adviseur Jo Cuypers in dit boekje de rechten en plichten waar je bij het verwerven van eigendom mee te maken kunt krijgen. Aan de orde komen o.m. onderwerpen als: gevonden voorwerpen, huwelijksvermogensrecht, erfenissen en schenkingen, consumentenkoop, kopen via internet, ongevraagd ontvangen goederen, het kopen van een huis en het “verzilveren” daarvan op je oude dag, beperkingen van eigendomsrecht, geschillen en geschillencommissies, bankzaken enz.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cuypers, Drs. J.G. - Leven met eigendom. Rechten en plichten bij o.m. Koop en verkoop, bouwen en verbouwen, schenkingen en giften, bankzaken.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.