Plate, Liedeke / Smelik, Anneke (red.) - Stof en as. De neersla

Schrijver:
Titel: Stof en as. De neerslag van 11 september in de kunst en de populaire cultuur.
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep / De Balie
Bijzonderheden: 2006, paperback, 223 blz.nwst
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
11 september 2001. Bij het zien van deze datum doemt voor ieders geestesoog waarschijnlijk hetzelfde beeld op: het vliegtuig dat zich in de tweede toren van de Twin Towers boort. Er zijn weinig televisiebeelden die door zoveel mensen over de hele wereld zijn gezien. De eindeloze herhaling ervan in onze geglobaliseerde mediacultuur hebben van de aanslag op de Twin Towers een ware mediagebeurtenis gemaakt. Stof en as onderzoekt op welke manier kunst en populaire cultuur de afgelopen jaren vorm hebben gegeven aan 11 september. Soms was dat voorzichtig, soms wanhopig, dan weer kritisch. Van Superman tot Franse literatuur, van censuur in de popmuziek tot de discussie over de gedenktekens van Ground Zero; in deze bundel komt een afwisselend arsenaal aan kunstuitingen aan de orde. Door te onderzoeken hoe die in verhouding staan tot 11 september, biedt Stof en as inzicht in de werking van het culturele geheugen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Plate, Liedeke / Smelik, Anneke (red.) - Stof en as. De neerslag van 11 september in de kunst en de populaire cultuur.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.