Bakker, Dr. Jaap B. - Is het psychisch? Hulp en advies als je j

Schrijver:
Titel: Is het psychisch? Hulp en advies als je je moe, down of in de war voelt
Uitgever: Kosmos / Lifetime
Bijzonderheden: 1999, paperback, 160 blz. zeer goed
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedereen heeft zwakke plekken: angst voor afwijzing, negatief zelfbeeld, koesteren van wrok, zich chronisch schuldig voelen. Dit alles kan een psychisch evenwicht verstoren en je leven onnodig verzwaren. In dit boek worden op heldere, boeiende wijze vele zwakke plekken beschreven. Sommige lezers zullen zich afvragen: Hoe is het mogelijk dat iemand zo handelt? Anderen zullen veel van zichzelf herkennen. Aan de hand van een aantal voorbeelden uit praktijk beschrijft Dr. Jaap B. Bakker de achtergronden van wat velen van ons bezwaart. Hij leert ons te praten over onbegrepen lichamelijke klachten, niet te verklaren achteruitgang van prestatievermogen en gevoel van eigenwaarde, gedragsveranderingen en/of angstsymptomen, slapeloosheid. Door de duidelijke opbouw, de levendige verteltrant en de duidelijke adviezen, zal dit boek voor velen een grote emotionele en praktische steun blijken. De psychiatrie komt meer en meer in het brandpunt van de belangstelling te staan. Dr. Jaap. B.Bakker laat zien dat een complex van factoren kan leiden tot psychische problemen: aanleg, acute problemen, trauma's of juist langzaam opgebouwde onvrede met zichzelf en de omgeving. Door dit tijdig met te onderkennen en deskundige hulp in te roepen is goede behandeling mogelijk.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakker, Dr. Jaap B. - Is het psychisch? Hulp en advies als je je moe, down of in de war voelt

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.