Tapscott, Don - De digitale economie. Beloften en gevaren in he

Schrijver:
Titel: De digitale economie. Beloften en gevaren in het tijdperk van de netwerkintelligentie
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum
Bijzonderheden: 1998, paperback, ingenaaid, 336 blz .nwst
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Welkom in de fundamenteel nieuwe, digitale economie. Waar papier ontbreekt en waar essentiële informatie met lichtsnelheid door netwerken wordt gestuurd. Waar economische voordelen toenemen voor die personen en organisaties die de mogelijkheden van nieuwe informatietechnologieën weten te benutten. Niet slechts om oude werkwijzen te reorganiseren, maar om het bedrijfsleven te hervormen en nieuwe wijzen van zakendoen te bedenken.
Don Tapscott beantwoordt die ene, brandende vraag van iedere vooruitziende directeur en manager: Wat betekent de nieuwe technologie voor mij en mijn bedrijf ?
In De Digitale Economie komt ook de donkere kant van de informatiesnelweg aan bod. Het is het eerste eerlijke, evenwichtige en begrijpelijke overzicht van de risico's die gepaard gaan met de revolutie die iedere onderneming, samenleving en persoon te wachten staat. In dit boek geeft Tapscott de aanzet tot een internationale discussie over de rol die het bedrijfsleven speelt bij de overgang naar de nieuwe economie. De Digitale Economie is tevens een praktisch handboek en een toekomstvisie - verplichte lectuur voor iedere directeur en manager die zich een beeld wil vormen van het immense aantal mogelijkheden dat de nieuwe media te bieden hebben, en er zijn voordeel mee wil doen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tapscott, Don - De digitale economie. Beloften en gevaren in het tijdperk van de netwerkintelligentie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.