Bakker, Ton E.J.M. - Integrale psychogeriatrie in de praktijk.

Schrijver:
Titel: Integrale psychogeriatrie in de praktijk. Diagnose en behandeling op basis van een dynamische systeem analyse. 9026512546
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwets en Zeitlinger
Bijzonderheden: 1992, paperback, ingenaaid, 160 blz. goed
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de traditionele psychiatrie zijn ruwweg drie stromingen te onderkennen. De biologische, die de oorzaken van geestelijke stoornissen zoekt in lichamelijke processen en bij behandeling gebruik maakt van medicijnen. De psychologische, die de oorzaken zoekt in emotionele problemen en behandelt via gesprekken. De sociale, die de oorzaken ziet in de leefomgeving van de patiënt en daarin veranderingen probeert aan te brengen. De Dynamische Systeem Analyse is een gecombineerde toepassing van deze drie binnen de psychogeriatrie. Dat wil zeggen dat men van een patiënt enerzijds de uitingen van de stoornis in kaart brengt (de symptomen, zowel lichamelijk als psychisch) en anderzijds zoekt naar mogelijke problemen op biologisch, psychologisch en sociaal vlak. Tevens wordt de levensgeschiedenis van de patiënt hierbij betrokken.
Zo ontstaat een totaalbeeld van op elkaar inwerkende factoren van divers karakter. Ook de behandeling zal zich vervolgens moeten richten op een combinatie van medicatie, emotionele ondersteuning en verandering van leefomgeving. Dit boek geeft artsen, therapeuten, verplegenden en verzorgenden inzicht in deze manier van diagnostiek en behandeling.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bakker, Ton E.J.M. - Integrale psychogeriatrie in de praktijk. Diagnose en behandeling op basis van een dynamische systeem analyse. 9026512546

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.