Pavitt, W. en K. - Het boek der talismans, amuletten en zodiaka

Schrijver:
Titel: Het boek der talismans, amuletten en zodiakale stenen.
ISBN: 082010
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 1979, gebonden, 163 blz. geïllustreerd
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De grote verdienste van het boek van het echtpaar PAVITT is, dat het zich, in tegenstelling tot andere boeken op dit gebied, niet louter baseert op het citeren van oude bronnen, maar voor alles stoelt op de resultaten van eigen experimenten en praktijkervaring. De uitgebreide studio die de PAVITT's maakten, bracht hen er niet alleen toe Arabische, Egyptische, Griekse, Latijnse en andere teksten te vertalen, maar ook om de archeologische vindplaatsen en musea te bezoeken, in de hoop daar gegevens en afbeeldingen te vinden van talismans, amuletten en beroemde of beruchte edelstenen, zoals bijvoorbeeld de Hope-diamant.
De veelheid van de zo verkregen informatie leidde hen ertoe het materiaal in twee delen te rangschikken: dat van de talismans en amuletten enerzijds, en dat van de zodiakale stenen anderzijds.
In het eerste deel worden talismans en amuletten uit alle tijden en van over de gehele wereld besproken: vanaf die van de Primitieven, India, Tibet, de Oriënt, Egypte, enz., tot aan die der landen waar Christendom en Gnosis de hoofdrol speelden. In het tweede deel leggen de auteurs verbindingen tussen bepaalde edel- en halfedelstenen en astrologische tekens. Zij geven hier algemene aanwijzingen en vermelden, dat deze verder uitgewerkt kunnen worden aan de hand van de eigen horoscoopstructuur. De eenvoud van hun astrologische benadering brengt met zich mee, dat dit deel ook uitstekend bruikbaar is voor mensen die slechts hun dierenriemteken kennen. De combinatie van de gegevens van het eerste deel met de gegevens van de zodiakale stenen van het tweede deel, maken het de lezer mogelijk zijn eigen talisman of amulet doeltreffend te ontwerpen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pavitt, W. en K. - Het boek der talismans, amuletten en zodiakale stenen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.