Stolp, Hans - De verschijningen van Christus in onze tijd.

Schrijver:
Titel: De verschijningen van Christus in onze tijd.
ISBN: 9789025952938
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 2002, hardcover, 153 blz. zeer goed
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek gaat het over een heel intieme, eigenlijk onbeschrijfelijke ervaring: een verschijning van Christus. Het leven van mensen die zo'n verschijning meemaken, is daarna beslissend veranderd. Maar, als zij er al over durven spreken, krijgen ze reacties van onbegrip of spot.
Het aantal van die verschijningen neemt toe, zo blijkt uit onderzoek. Veel van deze ervaringen zijn geïnventariseerd en beschreven.
Volgens Hans Stolp, die zelf ook deze verschijningen kent, duiden ze op een nieuwe doorbraak vanuit de geestelijke wereld. Ze bewijzen dat Christus geen leerstellige idee is, maar leeft. Hij is bezig met mensen, hier en nu, vooral als ze in nood zijn.
Op een bescheiden manier, zonder zijn inzichten op te dringen, vertelt de auteur over deze ingrijpende gebeurtenissen.
Zou met de 'wederkomst van Christus' op deze verschijningen gedoeld worden? Zijn de Christusverschijningen voorboden van een nieuwe tijd?
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stolp, Hans - De verschijningen van Christus in onze tijd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.