Duijker, Hubrecht - Heerlijk Frankrijk. Een ontdekkingsreis doo

Schrijver:
Titel: Heerlijk Frankrijk. Een ontdekkingsreis door Frankrijks vele wijnstreken.
ISBN: 9789027495341
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 2004, paperback, ingenaaid, 19,5 x 23,5 cm. goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Heerlijk Frankrijk is een rijk geïllustreerde ode aan alle goede wijnen die Frankrijk te bieden heeft, geschreven door wijnkenner en Francofiel bij uitstek Hubrecht Duijker. Het is een tongstrelend geschenk voor iedereen die houdt van Frankrijk en Franse wijnen. Op zijn gehel eigen, heldere wijze beschrijft Duijker de geuren, smaken en karakters van alle Franse wijnsoorten. Hoe smaakt bijvoorbeeld een Meursault, een Elzasser Gewurztraminer, de zeldzame Vin Jaune uit de Jura of een kenmerkende Cahors Per wijngebied en wijnsoort geeft Hubrecht Duijker een schat aan informatie - ook over de beste producenten en bijvoorbeeld over smakelijke streekkazen - aangevuld met waardevolle tafeltips.
Heerlijk Frankrijk voert u langs de best bewaarde wijngeheimen en is, voor wie zelf op pad gaat, een deskundige gids bij de aankoop van wijnen .Het boek bevat een groot aantal foto's, afgewisseld met verrassende citaten en persoonlijke notities van de auteur. Niet eerder werden alle goede wijnen van Frankrijk zo heerlijk beschreven.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Duijker, Hubrecht - Heerlijk Frankrijk. Een ontdekkingsreis door Frankrijks vele wijnstreken.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.