Stam,, drs.C. / Tieleman. drs. D. - Studeren, een stuk van je l

Schrijver:
Titel: Studeren, een stuk van je leven. Pastorale verkenningen in de wereld van de universiteit.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 1979, paperback, 119 blz. goed
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waarop stuit iemand, die gaat studeren aan een universiteit? Hoe leven studenten vandaag? Wat kunnen ze met het genoten onderwijs doen? En - belangrijke vraag - wat doen onderwijs en wetenschap met mensen? Zitten er ook onmenselijke aspecten aan de universiteit? Wat zijn de uitdagingen waarvoor het geloof van studenten zich geplaatst ziet? Wat is de functie van de studentenpastor daarin? En vele, vele vragen meer.
Door het werk zijn de studentenpastores sterk betrokken op de vragen rondom leven en geloven in de wereld van de universiteit.
Negen gereformeerde studentenpastores schreven samen dit boek, dat in vier hoofdonderdelen uiteenvalt. In de eerste twee gaat het om leven in de universitaire wereld en om gestalten van geloven daar. In het derde wordt gepoogd de eigen situatie van het pastoraat te verkennen. De beide redacteuren zijn studentenpastor in Groningen.

Het boekje wil een handreiking zijn voor studenten, voor aanstaande studenten die zich voorbereiden op de keus van een studierichting, voor hun ouders, die soms niet weten wat hun zoon of dochter te wachten staat; voor schooldecanen en allen die bij het voortgezet onderwijs betrokken zijn. Enkele titels:
Studeren - waarom zou je?
Geloven op de tocht
De kerkdienst tussen onvrede en viering
Studentenpastoraat en kerk

Aan een dergelijk handboekje is al jaren grote behoefte!
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stam,, drs.C. / Tieleman. drs. D. - Studeren, een stuk van je leven. Pastorale verkenningen in de wereld van de universiteit.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.