Berg, prof. ir.M.G. van den - Kwaliteit van levensmiddelen.

Schrijver:
Titel: Kwaliteit van levensmiddelen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer / Kwaliteitskunde
Bijzonderheden: 1993, 1e druk, paperback, ingenaaid, 360 blz.stempel voorin
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kwaliteit van levensmiddelen is voortgekomen uit het materiaal dat wordt gebruikt voor de desbetreffende colleges aan de Landbouwuniversiteit. Begrippen en verworvenheden uit de kwaliteitskunde in het algemeen zijn toegespitst op de voortbrenging van levensmiddelen.
De klantgerichtheid van de definitie van kwaliteit 'voldoen aan de verwachtingen van de gebruikers', is uitgewerkt met voor levensmiddelen relevante elementen uit het verwachtingenpatroon. De typische kenmerken van de levensmiddelenindustrie vormen het uitgangspunt voor de uitwerking van het verschil tussen ontwerpkwaliteit en reproductiekwaliteit. Besturing, kwaliteitskundige besturingshulpmiddelen en het "systematisch inbouwen van kwaliteit' (Juran) vormen de grondslagen voor de kwaliteitsborging. Het streven naar een samenhangend, goed geborgd geheel wordt geïllustreerd met praktijkvoorbeelden.
De verbreding tot Integrale Kwaliteitszorg (IKZ) en Total Quality Management (TQM) krijgt de nodige aandacht, evenals de problemen van de kwaliteitsverbetering.

Het is de opzet van het boek om voldoende materiaal te bieden aan degenen die bij de kwaliteitszorg in de levensmiddelenbranche zijn betrokken om een eigen beleid en aanpak te ontwikkelen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, prof. ir.M.G. van den - Kwaliteit van levensmiddelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.