Jaarsma, Ria - Verbinding verbroken ? Gesprekken over armoede e

Schrijver:
Titel: Verbinding verbroken ? Gesprekken over armoede en verarming.
Taal: Nederlands
Uitgever: Variant
Bijzonderheden: 1990, paperback, 222 blz. goed
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verbinding verbroken? bevat zestien gesprekken over armoede en verarming met Nederlanders die in zekere mate samen representatief geacht mogen worden voor 'de Nederlandse samenleving'. Het zijn uit de overheidssfeer: Hedy d'Ancona, minister van wvc en voorheen onder meer Europarlementariër; Koos Richelle, directeur-generaal Welzijn wvc; Jeltien Kraaijeveld, nu burgemeester van Hilversum en daarvoor Tweede Kamerlid en staatssecretaris van CRM; Gerard Oude Engberink (GSD Rotterdam). Uit krfngen van 'sociale partners': Wisse Dekker (Philips), Wim ter Hart (ex-FME), Steef van Eijkelenburg (ex-NCW), Karin Adelmund (FNV) en Henk Hofstede (CNV). Het 'maatschappelijk middenveld' is vertegenwoordigd door Wim van der Zee (Raad van Kerken), Hans van Munster (Nederlandse Rooms-Katholieke Kerkprovincie) en Christine Groenewegen (NIBUD). Tenslotte vier vertegenwoordig(st)ers van de 'onderkant': Jo Bothmer (Samenwerkingsverband mensen zonder betaald werk), Jeanne van den Heuvel (Vrouwen in de Bijstand), Strato Adam (LSOBA) en Theo Wehkamp (COSBO). Hun werd gevraagd of er anno 1990 in Nederland armoede en verarming bestaan, hoe die er uitzien: of je er iets aan zou moeten doen en zo ja, wat.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jaarsma, Ria - Verbinding verbroken ? Gesprekken over armoede en verarming.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.