Martina, Roy - De slanke leefwijze. Nooit meer een dieet.

Schrijver:
Titel: De slanke leefwijze. Nooit meer een dieet.
Taal: Nederlands
Uitgever: Andromeda
Bijzonderheden: 2003, 2e druk, paperback, 222 blz. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek wijkt af van alle andere boeken die ooit over afslanken zijn geschreven. Voor het eerst wordt er een strategie gepresenteerd op basis van vier biochemische typen. Vind uit bij welk type je hoort en lees hoe jij je leefwijze kunt veranderen en voor altijd slank kunt blijven. Jezelf genezen van het moeten snoepen of eten uit stress of emoties, je eetlust remmen en gemotiveerd blijven, zijn de geheimen van ‘De slanke leefwijze’.

Dit boek gaat niet over dieet houden, want diëten werken niet. Dit boek leert je om speciale acupunctuurpunten die je hongergevoel afremmen en het metabolisme activeren. Het leert je ook hoe je je zelfbeeld kunt veranderen door middel van speciale visualisaties. Want als je zelfbeeld niet verandert, zul je nooit blijvend slank zijn.

De grootste sabotage met betrekking tot slank zijn ligt in emoties. Daar wordt bij het dieet houden niet over gesproken. dit boek leert om emoties om te zetten in kracht met een van de effectiefste methoden uit de Emotioneel Evenwicht techniek van Roy Martina. Voor wie genoeg heeft van de illusie van diëten, afslankpillen, trilapparaten, eetlustremmers en vetverbranders is het tijd voor een nieuwe leefwijze zonder dieet.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Martina, Roy - De slanke leefwijze. Nooit meer een dieet.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.