Div. - De pen als lotgenoot. 1. Ervaringen over het leven met e

Schrijver:
Titel: De pen als lotgenoot. 1. Ervaringen over het leven met een ziekte.
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP
Bijzonderheden: 1997, paperback, 192 blz.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Blijkbaar begon ik mijn kruk als een logisch onderdeel van mezelf te beschouwen. Het leek er waarachtig op dat ik begon te wennen aan mijn nieuwe leven. Nu de anderen nog."
Een sprekend citaat uit één van de ingezonden egodocumenten voor de stimuleringsprijs de pen als lotgenoot, een initiatief van het Fonds voor Chronisch Zieken. Meer dan 400 mensen hebben hun ervaringen met het leven met een chronische ziekte op schrift gesteld en als egodocument ingezonden. Op indringende, zeer persoonlijke wijze vertellen mensen hoe ziekte of handicap een plaats in hun leven inneemt. Wat betekent het bijvoorbeeld voor je relatie, voor (het vinden van) werk, op school, voor de zorgverlening nu en in de toekomst?

Deze bundel bevat een bloemlezing van egodocumenten over het leven met een ziekte of handicap. Het zijn ervaringen van kinderen, volwassenen en van professionele auteurs in de vorm van een tekening, gedicht of verhaal. De fragmenten zijn een selectie van de egodocumenten van mensen die genomineerd zijn voor de stimuleringsprijs de pen als lotgenoot 1996 en gaan over verschillende ziekten. De auteurs hebben veelal zelf een chronische ziekte, maar ook een ouder en familielid van een chronisch zieke hebben hun ervaringen aan het papier toevertrouwd.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Div. - De pen als lotgenoot. 1. Ervaringen over het leven met een ziekte.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.