Petersen, Jim - De Insider. Jezus volgen in de wereld van vanda

Schrijver:
Titel: De Insider. Jezus volgen in de wereld van vandaag.
Taal: Nederlands
Uitgever: Navigators / Novapres
Bijzonderheden: 1994, paperback, 191 blz. goed
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De meest voor de hand liggende plaats om mensen kennis te laten maken met Jezus, gaan we vaak voorbij: onze eigen leefomgeving. Een voor ieder mens unieke plaats. Niet de plaats waar we ons mooi kunnen voordoen en ons kunnen verschuilen achter frasen als 'iedere nieuwe dag met Jezus is beter dan de dag ervoor'. Wel de aangewezen piek om te laten zien welke bemoediging en troost we putten uit ons geloof en hoe we proberen te leven vanuit de bijbel.
De man of vrouw die aan deze roeping gehoor geeft, noemt Jim Petersen 'een insider', de hoofdpersoon van dit boek. De insider is niet direct iemand die kan bogen op de 'vele' gebedsverhoringen in zijn leven of mee kan praten over 'alle' uiteindelijke overwinningen die hij behaald heeft. Hij is een figuur waarmee mensen zich kunnen identificeren, omdat hij tegen dezelfde dingen vecht als zijn ongelovige buren en vrienden, maar met opgeeft en zich biddend door de strijd heen worstelt.

Dit boek is geschreven om ons aan te moedigen een insider te worden, om Gods heerlijkheid te laten zien in onze omgeving; de straat waarin we wonen, onze kennissenkring, aan vrienden en collega's. Ook wil dit boek ons de nodige toerusting geven waardoor we anderen in staat kunnen stellen als insiders te dienen.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Petersen, Jim - De Insider. Jezus volgen in de wereld van vandaag.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.