Buuren, Martien van - Die vreemde Man uit Nazareth. Verrassende

Schrijver:
Titel: Die vreemde Man uit Nazareth. Verrassende ontmoetingen met Jezus.
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: 1989, paperback, 122 blz.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de vier Evangelieverhalen komen veel figuren voor, die vanwege hun - vaak eenmalige - ontmoeting met Jezus van Nazareth slechts terloops genoemd worden, dikwijls zelfs anoniem. Bijna nooit wordt in het evangelie verteld hoe zij zelf reageerden op de ontmoeting met Hem die op dat ene ogenblik zo'n beslissende rol in hun leven speelde. Daarover zou men, op basis van wat in het evangelie verteld wordt, kunnen speculeren en mediteren. Dat is precies wat in dit boek gebeurt. Hier is sprake van fantasie, noem het nieuwsgierigheid, op basis van de werkelijkheid. Men kan zich zelfs voorstellen dat die reacties niet altijd enthousiast en positief geweest zijn. De gedachten van de evangeliefiguren die hier bijeen gebracht zijn, zijn dus fictief. Toch werpen zij op hun manier een nieuw licht op het optreden van Jezus zelf, en kunnen daarom als meditatiestof heel inspirerend werken.
Oorspronkelijk ontworpen als 'monologues intérieures' voor radiogebruik hebben enkele ervan hun weg gevonden naar het weekblad De Bazuin.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Buuren, Martien van - Die vreemde Man uit Nazareth. Verrassende ontmoetingen met Jezus.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.