Boekema, F. / Buursink, J. / Wiel, J. van de (red.) - Het behou

Schrijver:
Titel: Het behoud van de binnenstad als winkelhart.
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gorcum
Bijzonderheden: 1996, paperback, ingenaaid, 135 blz. goed
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De binnenstad is het gezicht van een stad. De aantrekkelijkheid van dit stadsdeel wordt in belangrijke mate bepaald door de winkelfunctie. Juist deze centrale winkelfunctie - en de daarvan afgeleide recreatieve functie - van de binnenstad is de afgelopen twintig jaar onder druk komen te staan. De bereikbaarheid en het parkeren lijken niet op te lessen problemen die de concurrentiepositie van de binnenstad ernstig beperken. Daarnaast neemt de concurrentie met stadsdeelcentra, suburbane kernen en grootschalige detailhandelsconcentraties toe. Alleen door de krachten te bundelen kunnen ondernemers en hun verenigingen, gemeenten, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren de binnenstad aantrekkelijk en vitaal houden, en zo de beperkte toegankelijkheid compenseren met een herkenbaar aanbod van winkels in een unieke verblijfsomgeving.

In het eerste deel van dit boek zijn bijdragen met een meer beschouwend en ook analytisch karakter opgenomen over de ontwikkeling van de binnenstad, van de detailhandel en van het consumentengedrag. In deel twee komt de praktijk aan bod, met visies van de betrokkenen op de ontwikkeling en vernieuwing van de binnenstad als winkelhart.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boekema, F. / Buursink, J. / Wiel, J. van de (red.) - Het behoud van de binnenstad als winkelhart.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.