Lochem. Kity van - Omvallende dogma`s. Nieuw licht op de boodsc

Schrijver:
Titel: Omvallende dogma`s. Nieuw licht op de boodschap van Jezus.
ISBN: 9789020282757
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: 2002, paperback, 176 blz. goed
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Omvallende dogma's is geen droge, afstandelijke theologische verhandeling. Integendeel, het is een fris en persoonlijk geschreven document dat wil laten zien dat met al het 'getheologiseer' enormen barrières zijn opgeworpen. Levende waarheid is eeuwenlang in starre, dogmatische vormen geperst en aangepast aan wat het insituut kerk of de heersende wereldlijke macht op dat moment het beste uitkwam. De oorspronkelijke kernboodschap van Jezus is daardoor eeuwenlang in sterk vertekende vorm tot ons gekomen of ons zelfs onthouden. Pas in onze tijd komen oude, lang verborgen waarheden opnieuw aan het licht en beginnen kerkelijke leerstukken en dogma's als dominostenen om te vallen. De springlevende en nog steeds actuele kernboodschap van Jezus wordt nu beter zichtbaar. Zij houdt in dat ieder mens in zichzelf de inspiratiebron die 'God' wordt genoemd, kan ervaren. Het is een proces van innerlijke afstemming en bewustwording, dat je inspireert tot trouw zijn aan je diepste weten en tot het volgen van je eigen weg. Het is een weg van persoonlijke groei die tot doel heeft om je diepste zelf te verwezenlijken en liefdevoller, vrijer en creatiever te leven.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lochem. Kity van - Omvallende dogma`s. Nieuw licht op de boodschap van Jezus.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.