Sijmons, Rob - Hapklare gezondheid. Een praktische gids over wa

Schrijver:
Titel: Hapklare gezondheid. Een praktische gids over waarheid en waanzin over gezond eten.
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2005, paperback, 240 blz. nwst
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is tijd voor een gids in de jungle van gezondheidsclaims. Je koopt geen eten meer omdat het lekker is, maar omdat het gezond is, goed voor hart, huid, botten en algemene weerstand. De visboer adverteert met gezonde visvetten. De groenteboer is helemaal een plaatsvervangende dokter geworden. En dan zijn er nog de winkels met speciale pillen, dragees en drankjes die hun voedingssupplementen verkopen als nog gezonder dan het voedsel zelf. Er bestaan normen voor het toelaten van dergelijke 'gezondheidsclams'. Principe is: wie beweert, bewijst! Maar beweren staat vrij en het bewijs is vaak glansrijk afwezig, of er wordt zelfs bewezen dat de producten helemaal niet zo gezond zijn. Wetenschapsjournalist Rob Sijmons onderzocht voor Hapklare gezondheid de geldigheid van honderden gezondheidsclaims, ook van biologisch en vegetarisch voedsel. Veel valt door de mand.
Hapklare gezondheid is een handzaam en vermakelijk, maar bovenal zeer praktisch overzicht: van aleo vera, anti-oxidanten en broccoli tot zalm en zink.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sijmons, Rob - Hapklare gezondheid. Een praktische gids over waarheid en waanzin over gezond eten.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.