Cassiman, David en Jean-Jacques - Adam en Eva en andere verhale

Schrijver:
Titel: Adam en Eva en andere verhalen over genetica.
Uitgever: Stichting Kunstboek
Bijzonderheden: 2000, paperback, ingenaaid, 120 blz. goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Waar ligt de oorsprong van de mens? Was Anna Andersen - alias Anastasia - de dochter van tsaar Nicolas II ? Wat is klonen? Waarom werd 0. J. Simpson niet veroordeeld? Wie is de vader van mijn kinderen? Op al deze vragen biedt de moderne genetica een antwoord. De vooruitgang in de genetica oefent bovendien een grote invloed uit op verzekerbaarheid, tewerkstelling en privacy in het algemeen. Genetisch onderzoek hoort dan ook niet enkel thuis in laboratoria, maar is binnengedrongen in het hart van onze maatschappij. En de genetica werpt ethische vragen op voor die maatschappij. Mogen we kiezen hoe onze kinderen eruitzien? Willen we weten welke genetische defecten we dragon? Mogen we ingrijpen in onze genetische aanleg? Of genetica een sluipend gif in onze samenleving wordt, dan wel een bondgenoot op weg naar een beter leven hangt af van het antwoord dat we verzinnen op die ethische vragen.

In Adam en Eva en andere verhalen over genetica maken David en Jean-Jacques Cassiman de leek wegwijs in de Menselijke Erfelijkheid. Op een uiterst toegankelijke en intrigerende manier maken zij een balans op en plaatsen de feiten tegenover de emoties.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cassiman, David en Jean-Jacques - Adam en Eva en andere verhalen over genetica. Cassiman, David en Jean-Jacques - Adam en Eva en andere verhalen over genetica.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.