Wijnberg, Jeffrey - Kijk naar jezelf. De blinde vlekken van uw

Schrijver:
Titel: Kijk naar jezelf. De blinde vlekken van uw eigen karakter.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos / Lifetime
Bijzonderheden: 1998, paperback, 160 blz. goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In ieder mens zit Iets van andere mensen. Daarom Is zelf kennis zo belangrijk. Want wie zichzelf kent, kent de mens. En mensenkennis Is nodig om vrienden te maken, zaken te doen of van je huwelijk een succes te maken. Maar de grote vraag is: wie bent u eigenlijk en boe komt u daarachter?
Psycholoog Jeffrey Wijnberg daagt u in zijn nieuwe boek uit om een eerlijke blik in de spiegel te werpen. Hij praat met u alsof u In zijn spreekkamer zit. Oog In oog, zonder tests of psychologische trucs, onderwerpt bij u aan een grondige zelfanalyse en confronteert u met vragen als: * Hoe slim bent u? * Hoe zelfverzekerd voelt u zich? * Hoe komt u bij onderen over? * Wat zijn uw gevoelige konten?
• Bent u in staat om te veranderen?
• Wat maakt u van uw leven? *Bent u een persoonlijkheid?
Eén ding Is zeker: mensen zijn briljant in het verbergen van hun ware oord. Hun prestaties zijn Indrukwekkend, maar vaker dan we leuk, vinden, zijn we lui, moe, agressief, jaloers. bang. wantrouwig, hardleers, eenzaam, wraakzuchtig, egocentrisch of hebberig. In KIJK NAAR JEZELF smeekt het menselijk karakter om begrip en acceptatie. Wie dat kan, heeft reden om te lachen. En wie kan lachen om zichzelf is een aantrekkelijke partner, vriend of collega. Dat willen we immers allemaal?
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijnberg, Jeffrey - Kijk naar jezelf. De blinde vlekken van uw eigen karakter.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.