Tengbergen, Maarten - Klassieken van de Russische literatuur. S

Schrijver:
Titel: Klassieken van de Russische literatuur. Samenvattingen en analyses van de bekendste werken, van Poesjkin tot Zinowjew
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1991, paperback, 639 blz.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvattingen en analyses van de bekendste werken, van Poesjkin tot Zinowjew. Bijna vijftig 19e- en 20e-eeuwse Russische romans, toneelstukken en dichtwerken worden in dit leesboek/naslagwerk samengevat en geanalyseerd. De nadruk in de keuze ligt op de klassieken, dat wil zeggen, op werken die min of meer zijn geselecteerd door de tijd. De auteur heeft de voorkeur gegeven aan een uitgebreide behandeling van een relatief klein aantal werken boven de vluchtige aanroering van een grotere hoeveelheid. De hoofdstukken bestaan uit twee gedeelten: een uittreksel en een commentaar. De zo getrouw mogelijke navertelling van de inhoud wordt gevolgd door de analyse, die standaardopvattingen biedt, aangevuld met persoonlijke waarnemingen. Verder bevat het commentaar gegevens over ontstaansgeschiedenis, publicatie, ontvangst bij publiek en kritiek, plaats in het totale oeuvre van de auteur, bewerkingen voor toneel en film e.d. Klassieken van de Russische literatuur is bestemd voor iedere geinteresseerde: voor de plezierlezer, de student en degene die er zich uit hoofde van zijn beroep mee bezighoudt. Hopelijk zal het lezers die opzien tegen 'zwaarwichtige' Russische romans helpen bij het overwinnen van hun drempelvrees.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tengbergen, Maarten - Klassieken van de Russische literatuur. Samenvattingen en analyses van de bekendste werken, van Poesjkin tot Zinowjew

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.