Kushner, Harold S. - Als kinderen over God vragen. Een joodse b

Schrijver:
Titel: Als kinderen over God vragen. Een joodse benadering.
ISBN: 9789025943110
Taal: Nederlands
Uitgever: Ten Have
Bijzonderheden: 1987, paperback, 157 blz. zeer goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wie heeft God gemaakt? Ziet God alles wat ik doe?
Waarom kan ik God niet zien? Kan God mijn gebeden horen? Waarom iaat Hij mensen doodgaan? Ziedaar enkele van de veie vragen die kinderen altijd weer stellen en die Kushner in dit boek probeert te beantwoorden.
Het is geen boek voor kinderen, maar voor ouders en opvoeders.
'Ik heb het boek vooral geschreven voor joodse lezers. Dat blijkt uit sommige vragen die ik behandel en uit enkele antwoorden die ik geef. Maar ik geloof, dat het boek ook een breder publiek iets te zeggen heeft. Kinderen met alle mogelijke achtergronden verdienen beter dan te worden geconfronteerd met het beeld van een God die allerlei schuldgevoelens oproept, een God die hun gedachten leest en klaarstaat om straf uit te delen zodra er boze dingen bij hen opkomen. Kinderen zouden God moeten leren zien als de Bron van hun vermogen om te groeien en als Degene die vergeeft wanneer ze hun best doen zich te verbeteren, maar daarin tekort schieten. Ik hoop dat ook de Nederlandse versie van dit boek ertoe bijdraagt dat méér kinderen krijgen waar ze recht op hebben.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kushner, Harold S. - Als kinderen over God vragen. Een joodse benadering.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.