Ooijevaar, Irma - Het meerlingenboek. Alles over zwangerschap,

Schrijver:
Titel: Het meerlingenboek. Alles over zwangerschap, bevalling, ontzwangeren, babytijd, verzorging, opvoeden, apart of samen etc
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion / Kinderen
Bijzonderheden: 2006, paperback, ingenaaid, flappen, 236 blz. goed
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoe is het om een tweeling, drieling of misschien zelfs wel vierling te krijgen? Hoe groeien de baby's in je buik? Krijg je extra veel last van kwaaltjes? Hoe anders is het als je na IVF of lCSI een meerling krijgt? Waarom worden tweelingen vaak eerder geboren? Kun je wet gewoon bevallen? Is borstvoeding mogelijk? Wat doe je als ze alletwee of alledrie tegelijk huilen? Wat is beter: de tweeling of drieling in dezelfde groep op de crèche of school of juist in aparte groepen? En hoe ervaren andere moeders het hebben van een tweeling of drieling?
Zodra je weet dat je zwanger bent van een meerling komen er allerlei vragen in je op. In dit bijzondere en informatieve boek, dat vier duidelijke en overzichtelijke delen bevat, vind je alles over de zwangerschap, bevalling, babytijd en opvoeding van een meerling. Gemaakt door de redactie van Kinderen, het leukste maandblad voor (aanstaande) ouders. Het boek biedt heldere en praktische informatie en geeft adviezen volgens de nieuwste inzichten. Met heel veel tips en ervaringen van andere meerlingmoeders. Echt een boek om er telkens weer opnieuw bij te pakken!
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ooijevaar, Irma - Het meerlingenboek. Alles over zwangerschap, bevalling, ontzwangeren, babytijd, verzorging, opvoeden, apart of samen etc

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.