KOSTER, JACK; VISSER, DICK (BLOEM , FOBBO L.) - HET PURE VAN NA

Schrijver:
Titel: HET PURE VAN NATURE. Over de waarachtige dialoog tussen de aloude natuurgeneeskunde en het geheel der verschijnselen en oorzaken van lichaam en geest.
ISBN: 9789073255036
Uitgever: Winschoten, Stichting Natuurgetrouw.
Bijzonderheden: 1991. 317 pp.. . Pb. Geillustreerd. Nieuwstaat.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Het Derde Bloem Boek. Natuurgenezer en iriscopist Bloem ontwikkelde geneeskrachtige natuurprodukten. In dit boek deze produkten, voorschriften en werking.ISBN: 9073255031

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

KOSTER, JACK; VISSER, DICK (BLOEM , FOBBO L.) - HET PURE VAN NATURE. Over de waarachtige dialoog tussen de aloude natuurgeneeskunde en het geheel der verschijnselen en oorzaken van lichaam en geest.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Khebhet

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Khebhet
  • Na uw bestelling ontvangen u en Khebhet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Khebhet vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Khebhet kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.