Kalén, Niels - Martinus en zijn wereldbeeld

Schrijver:
Titel: Martinus en zijn wereldbeeld
Taal: Nederlands
Uitgever: De Ster
Bijzonderheden: 90 6556 078 5 - 140 x 215 mm - 118 blz.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De levensbeschouwing van de Deense denker en schrijver Martinus (1890-1981) krijgt de laatste jaren steeds meer bekendheid onder de naam 'Martinus Kosmologie'.
In vele opzichten was Martinus zijn tijdgenoten ver vooruit. Van zijn totale werk kan gezegd worden dat het de gehele kosmos 'in kaart brengt'. Veel van zijn werken, zoals zijn bekende 'Symbolenboek', bevatten talrijke illustraties, waarvan elke kleur en iedere figuur een bepaalde betekenis heeft. Zij zijn voor de gemiddelde lezer vaak niet gemakkelijk toegankelijk. Ook door Martinus behandelde onderwerpen zelf, zoals 'materie en ruimte', de opbouw van het heelal, zijn godsbegrip, etc., vragen om een serieuze en diepgaande bestudering.
Voor velen bestond daardoor de behoefte aan een meer globaal overzicht van de door Martinus in zijn boeken besproken onderwerpen. De auteur, die gedurende vele jaren de werken van Martinus grondig bestudeerde en een intensief persoonlijk contact met hem onderhield, voorziet middels dit boek in deze behoefte.
Verder lezen

Martinus Centrum uit Asperen

particulier

Logo Martinus Centrum

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kalén, Niels - Martinus en zijn wereldbeeld

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Martinus Centrum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Martinus Centrum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Martinus Centrum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Martinus Centrum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Martinus Centrum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.