NN - Verkoopboekje ( veiling ) van het Landgoed ,, Breemen gele

Schrijver:
Titel: Verkoopboekje ( veiling ) van het Landgoed ,, Breemen gelegen te Zevenhuizen gemeent Leek en onder De Wilp, Kapitale Boerenbehuizing en bouwland, groenland, woningen, en bosch en heide, toebehorende aan den Heer G.Bakker oud-burgermeester wonende t
Taal: Nederlands
Uitgever: 1932
Bijzonderheden: 36 pag. , 14 x 21,5 cm, geniet, slappe kaft,
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

OmlandiaBoeken uit Hoogezand

Logo OmlandiaBoeken

Voor In en Verkoop van boeken over de Provincie's Groningen, Friesland, Drenthe en Noord Nederland in het algemeen, Topografie van de overige provincies, Nederlandse geschiedenis, de Tweede Wereld Oorlog, Genealogie, Scheepvaart en Vervoer bent u hier aan het juiste adres. Alle beschikbare titels over deze onderwerpen kunt u nu vinden bij:Boekwinkeltjes.nl(Zie OmlandiaBoeken )

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij OmlandiaBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met OmlandiaBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en OmlandiaBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van OmlandiaBoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • OmlandiaBoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.