Kohler, Sheila - Cracks

Schrijver:
Titel: Cracks
ISBN: 9789021471020
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido, 1e dr., 2001, 196 pag`s, pap, 12,5x20x1,7cm
Bijzonderheden: Perfecte nieuwstaat, Vijf*****ster-boek, zie www.reader-readers.nl
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 13,55 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In een verre uithoek van Zuid-Afrika probeert een zwemteam van een meisjesinternaat te excelleren om in de gratie te komen van hun lerares, een charismatische verschijning op wie ze allemaal stilletjes verliefd zijn. Met de Italiaanse Fiamma worden ze pas echt succesvol. Totdat op een hete en superdroge dag Fiamma in het stof van Transvaal verdwijnt en nooit meer terugkomt of wordt gezien. Veertig jaar later nodigt de inmiddels bejaarde directrice haar oud-leerlingen uit voor een reünie. Daar komen de verhalen los van scheiding, eenzaamheid, huwelijk, rijkdom. Maar allemaal denken ze terug aan die bloedhete dag dat Fiamma niet terugkwam.
Verder lezen

Reader-Readers uit Halle

Grote voorraad exclusieve boeken, nieuw en antiquarisch

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kohler, Sheila - Cracks

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Reader-Readers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Reader-Readers
  • Na uw bestelling ontvangen u en Reader-Readers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Reader-Readers vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Reader-Readers kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.