Pears, Iain - De Rafaël Affaire

Schrijver:
Titel: De Rafaël Affaire
Taal: Nederlands
Uitgever: AnthosManteau - Flamingo Noire Detective 2002
Bijzonderheden: spiksplinternieuwe pocket
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,32 (binnen Nederland)
Meer info:
Als de Engelse kunsthistoricus Jonathan Argyll wordt betrapt tijdens het inbreken in een kerk in Rome, heeft hij een verbazingwekkend verhaal te vertellen. Hij beweert dat de kerk in het bezit is van een Rafaël van onschatbare waarde, verborgen onder een onbeduidend schilderij van Mantini. Onderzoek wijst uit dat het schilderij al is verdwenen. Later duikt het weer op bij een belangrijke Engelse kunsthandelaar, Edward Byrnes. Maar hoe wist Byrnes van het verborgen meesterwerk? Dan vindt er een afschuwelijke daad van vandalisme plaats. Er volgt een moord, en generaal Bottando van de Italiaanse Kunstroof Eenheid en zijn assistente Flavia di Stefano zien zich voor de grootste uitdaging van hun carrière geplaatst.
Iain Pears is schrijver, journalist en kunsthistoricus. Hij werd in Nederland bekend door zijn literaire thriller Het goud van de waarheid.
Verder lezen

STARING uit Zutphen

Logo STARING

De verzenkosten die bij de boeken zijn vermeld, gelden voor verzending binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pears, Iain - De Rafaël Affaire

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij STARING

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met STARING
  • Na uw bestelling ontvangen u en STARING een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van STARING vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • STARING kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.