Warren, Rick - Doelgericht leven

Schrijver:
Titel: Doelgericht leven
Uitgever: Medema
Bijzonderheden: 2003, in goede staat (met naam erin)
Prijs: € 1,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Theo Logos uit Peize

Boeken komen uit onze privé-collectie. Wij hanteren de volgende spelregels: (1) Genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten; de verzendkosten zijn conform de tarieven van PostNL (meestal brievenbuspakket: € 4,55 of pakketpost: € 7,25). (2) Meer boeken tegelijkertijd bestellen scheelt verzendkosten. (3) Betaling gaat vooraf aan verzending. (4) Boeken worden goed verpakt verstuurd. (5) Vrijwel alle boeken zijn gebruikt en kunnen dus (lichte) gebruikerssporen bevatten. (6) Korting bij bestelling van drie of meer boeken bespreekbaar.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Theo Logos

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Theo Logos
  • Na uw bestelling ontvangen u en Theo Logos een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Theo Logos vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Theo Logos kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.