Kam, J.G. - Twee en vijftigste Jaarboek van het Genootschap Ams

Schrijver:
Titel: Twee en vijftigste Jaarboek van het Genootschap Amstelodamum. Bevat o.a. artikel : Jan Adam Kruseman Jzn en zijn catalogus van portretten. (blz. 144 t/m 172, geil. met 7 afbn)
Taal: Nederlands
Uitgever: J.H. de Bussy. A'dam, 1960
Bijzonderheden: Softcover, 189 blz., geil. met talrijke afbn ; zeer goed exemplaar
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Andere artikelen zijn: Dr. Johan E. Elias: Een overzicht van mijn leven als historicus -
Dr. L. Jansen: De derde vergroting van Amsterdam - B. Bijtelaar: de oudste afbeelding van de Oude Kerk - Gustav Leonhardt: Een Vingboonshuis geschilderd door Hondecoeter -
Dr. I.H. van Eeghen: Het huis Keizersgracht 706 en zijn bewoners (het Jaarboek kan met een goede verpakking door de brievenbus!)
Verder lezen

Van der Elst uit Heemstede

Collectie: beeldende kunst, architectuur, boekgeschiedenis, autosport, Tweede Wereldoorlog, holocaust, rederijreclame, scheepvaart, zeilvaart & watersport. De boeken zijn in zeer goede staat, tenzij anders beschreven. Wij garanderen een zeer goede verpakking en een vlotte afhandeling!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kam, J.G. - Twee en vijftigste Jaarboek van het Genootschap Amstelodamum. Bevat o.a. artikel :  Jan Adam Kruseman Jzn en zijn catalogus van portretten. (blz. 144 t/m 172, geil. met 7 afbn)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Van der Elst

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Van der Elst
  • Na uw bestelling ontvangen u en Van der Elst een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Van der Elst vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Van der Elst kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.