RK-Kerk (ausp) - Mijn misboek; bewerkt overeenkomstig de nieuws

Schrijver:
Titel: Mijn misboek; bewerkt overeenkomstig de nieuwste pauselijke decreten; al de missen en gebedeb van het Romeinsch missaal, de gewone gezangen van de H. Mis, de vespers van den zondag, het feesteigen van onze bisdommen en een keur van gebeden en oefenin
Uitgever: Mosmans 's-Hertogenbosch & Brepols Turnhout
Bijzonderheden: 1935; N. 1127 H.; gebonden linnen hardcover; klein formaat; imprint1424pp
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

RK-Kerk (ausp) - Mijn misboek; bewerkt overeenkomstig de nieuwste pauselijke decreten; al de missen en gebedeb van het Romeinsch missaal, de gewone gezangen van de H. Mis, de vespers van den zondag, het feesteigen van onze bisdommen en een keur van gebeden en oefenin

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vergulde Helm

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vergulde Helm
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vergulde Helm een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vergulde Helm vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vergulde Helm kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.