EKONOMIDES, Constantin; - GUILLAUME VAN STRYDONCK ( 1861 - 1937

Schrijver:
Titel: GUILLAUME VAN STRYDONCK ( 1861 - 1937 ) FLORIDA / FLORIDE 1886. INDIE / INDE 1891. DE REIZEN VAN EEN IMPRESSIONISTISCHE SCHILDER. LES VOYAGES DU PEINTRE IMPRESSIONISTE,
Uitgever: , Antwerpen, Pandora, 2002**,
Bijzonderheden: Softcover geillustreerde kartonomslag met flappen, frontispice in kleur, 240 x 295mm., 111pp., prachtige reprodukties in kleur, biografisch materiaal in z/w. ISBN 9053251944.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Tweetalige uitgave Fr / Nl. Uitgegeven ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling in het Charlier Museum, van 3 april tot 9 juni 2002. Van Strydonck wordt beschouwd als ??n van de voorlopers van het luminisme, in 1883 was hij medestichter van de groep ''Les XX''. Hij schilderde aanvankelijk op realistische wijze, maar evolueerde naar het impressionisme toe. In steeds heviger kleuren gaf hij zijn onderwerpen weer: portretten, landschappen, marines, genretaferelen, stillevens en historische composities. Guillaume Van Strydonck was een van de markante persoonlijkheden van de jaren 1880. Ter gelegenheid van de tentoonstelling in het Museum Charlier wordt hier voor het eerst het werk dat Guillaume Van Strydonck realiseerde tijdens zijn reizen in Florida (1886) en in India (1891-1896) gepubliceerd.
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

EKONOMIDES, Constantin; - GUILLAUME VAN STRYDONCK ( 1861 - 1937 ) FLORIDA / FLORIDE 1886. INDIE / INDE 1891. DE REIZEN VAN EEN IMPRESSIONISTISCHE SCHILDER. LES VOYAGES DU PEINTRE IMPRESSIONISTE,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.