VAN BELLE, Ronald; - VLAKKE GRAFMONUMENTEN EN MEMORIETAFERELEN

Schrijver:
Titel: VLAKKE GRAFMONUMENTEN EN MEMORIETAFERELEN MET PERSOONSAFBEELDINGEN IN WEST - VLAANDEREN. EEN INVENTARIS, FUNERAIRE SYMBOLIEK EN OVERZICHT VAN HET KOSTUUM,
Uitgever: , Brugge, de Wiele, 2006,
Bijzonderheden: Softcover, paars geillustreerde kartonomslag, 205 x 295mm., 648pp., overvloedige documentatie in z/w. ISBN 9789076297323.
Prijs: € 75,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Grafzerken zijn niet alleen kunsthistorisch waardevol, het zijn vaak ook unieke bronnen op het gebied van lokale geschiedenis, familiegeschiedenis, heraldiek en kostuumgeschiedenis. De hier voorliggende inventaris van de West - Vlaamse grafzerken vormt dan ook een belangrijke bijdrage tot de geschiedenis en de kunstgeschiedenis van de provincie. Het boek is het resultaat van niet minder dan 35 jaar volgehouden onderzoek en omvat grafzerken vanaf 1270 tot begin 1800. Reeks ' Op de drempel van de Eeuwigheid '. Nieuw. Een belangrijk monumentale uitgave !
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

VAN BELLE, Ronald; - VLAKKE GRAFMONUMENTEN EN MEMORIETAFERELEN MET PERSOONSAFBEELDINGEN IN WEST - VLAANDEREN. EEN INVENTARIS, FUNERAIRE SYMBOLIEK EN OVERZICHT VAN HET KOSTUUM,

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.